VÄXTFÄRG

Växtfärg består av ekologiskt odlade örter och växtdelar som blandas med hett vatten. Behandlingen fördjupar och nyanserar din egen hårton, ger en levande, hållbar färg och ett härligt friskt och glansigt hår samtidigt som den stärker och ger näring till hår och hårbotten. Örterna ger en något transparent nyans vilket gör att du får ett levande resultat med naturliga skiftningar samtidigt som utväxten inte blir så skarp. 

Vid beläggningar och kemikalierester i håret från t.ex. konventionella hårprodukter krävs en rensning av håret för att färgen ska fästa och hålla bra. Välj då till Detox med lera eller alger från Plusmenyn.


Växtfärg — från 1500 kr
Växtfärg + Klipp — från 2000 kr

Applicering av växtfärg* — från 800 kr
Applicering av växtfärg* + Klipp — från 1200 kr

*Skölj hemma. Kan väljas efter att behandlingen utförts i salongen minst en gång.


ÖRTNYANSERING

Örtnyansering är en toning med växtpigment som ger nytt liv och ett vackert skimmer till din befintliga färg, ger en fin ton på gråa strån och tvättas successivt ur med tiden. 


Örtnyansering — från 800 kr
Örtnyansering + Klipp — från 1200 kr


KÖP HEM VÄXTÄRG

Varje växtfärgsblandning är helt individuell och ibland kan det ta ett par omgångar tills vi hittat helt rätt. När vi kommit fram till ett recept som passar dig så har du möjlighet att köpa med blandningen och färga hemma själv mellan behandlingarna i salongen.


40 g / Kort hår eller ca 1 utväxtfärgning — 220 kr

80 g / Halvlångt hår eller ca 2-3 utväxtfärgningar — 440 kr

100 g / Långt hår eller ca 3-4 utväxtfärgningar — 550 kr