OM MIGMitt namn är Andrea och jag driver Fröken Grön's salong & boutique som ligger i hjärtat av Delsbo i Hälsingland. I min salong kombinerar jag min kreativitet och passion för att skapa snygga frisyrer med ett holistiskt, miljövänligt och hållbart sätt att arbeta. 

Våren 2008 blev jag klar med min frisörutbildning och därefter har jag fördjupat mig i en grön linje av yrket. Jag har gått ett flertal kurser och utbildningar inom naturlig och ekologisk hårvård, växtfärgning, läkeväxter med mera. 

Jag är uppväxt i Uppsala och det var där min frisörkarriär startade. Jag var under några år delägare i och drev en traditionell frisersalong tillsammans med några erfarna, kreativa frisörer. Därefter följde många berikande resor och äventyr ute i världen tills jag tillslut landade i vackra Delsbo där jag har mina rötter.Naturen är för mig en magisk plats där jag hämtar energi och mycket av min inspiration. Därför kändes det helt naturligt för mig att samla mina erfarenheter och öppna Hälsinglands första - och hittills enda - Gröna salong här i Delsbo hösten 2018. Ett ansvarsfullt och hälsosamt val för mig som frisör, dig som kund och för ekosystemet.

Som frisör är jag lyhörd, lugn, noggrann och intuitiv. Det jag brinner för i mitt arbete är kombinationen av kreativt skapande och alla spännande möten både i salongen och med andra frisörkollegor runtom i världen. Jag älskar att utvecklas och jag går ofta på kurser för att hämta inspiration och hålla mig uppdaterad.Jag har alltid med mig ett holistiskt tänk i mitt sätt att arbeta - allt ifrån val av produkter, fika och inredning till elavtal, städprodukter och sopsortering sker med stor omtanke och kärlek till dig, mig och naturen.


"Naturlig omtanke - För dig, mig, och vår gemensamma jord."