EYWA - Serena Kimono #16

  • 1 495 kr
Lagersaldo: 1

Det perfekta plagget att klä upp sig i till fest, en fin middag eller under en varm sommardag. Den funkar lika bra att använda till vardags tillsammans med jeans eller över en klänning, eller att glida runt i hemma och känna sig härligt, lyxigt avslappnad. Den kan antingen bäras helt öppen eller knytas i midjan med skärpet som medföljer. Siden är ett naturfiber som värmer när det är kallt, och kyler när det är varmt och gör den därför lämplig att använda året runt.

Denna vackra kimono är en lång modell och kommer i en storlek.


Byst: 145 cm

Längd: 120 cm

Material: 100% pure silk från en vintage sidensari. 

Tvättråd: Häng ut och vädra i första hand. Tvättas för hand med milt tvättmedel för silkestyg. Torka liggandes på en plan yta.


Denna skönhet är gjord av ett indiskt vintage sarityg. Därför kommer tyget att ha ett helt unikt utseende och det kan finnas vissa synliga tecken på att den tidigare varit älskad och använd. Tecken kan vara t.ex. små lagningar, lösa trådar, minimala hål eller fläckar. Vi tycker att det gör plagget ännu vackrare då de är beviset på att tyget bär på en historia från en annan tid och nu får leva vidare i en ny form.