Loelle - Jojobaolja

  • 209 kr

Loelle's jojobaolja är en 100% naturlig, ekologisk och kallpressad olja av högsta kvalitet som passar alla hudtyper. Den har skyddande egenskaper och en mjukgörande och balanserande effekt på huden. Jojobaoljans unika komposition liknar hudens naturliga sebum, vilket gör att sebumproduktionen balanseras. Det gör att oljan både är återfuktande för torr hud men också balanserande för aknebenägen och oljig hy. En mild olja som absorberas snabbt och kan användas även på känslig hy.

Passar även vid eksem, rosacea, psoriasis och dermatit. 


Användning:

Loelle's Jojoba Oil är en perfekt allroundolja som kan användas för ansikte och kropp såväl som för borttagning av make-up, som hårinpackning, intimolja, gravidolja, babyolja eller för torra nagelband. Applicera en liten mängd olja efter att du rengjort och applicerat en mist, ansiktsvatten eller annan fukt, t.ex. Loelle's Nerolivatten eller Rosenvatten.


Volym: 100 ml i glasflaska

Ingredienser: Simmondsia chinensis (Jojobaolja)*. *Ekologisk ingrediens

Certifieringar: Ecocert. The Vegan Society.


Ursprung:

Loelle's Jojoba Oil kommer från ett jordbrukskooperativ i Peru där jordbrukarna får en stabil inkomst och bättre välfärd. Kärnorna från jojobabusken kallpressas försiktigt vilket ger en olja av högsta kvalitet.