Wissla - MSM med C-Vitamin + Piperin

  • 279 kr

Fantastisk MSM med C-vitamin och svartpeppar för maximal upptagning.

OptiMSM är världens renaste MSM - ett naturligt svavel som fungerar som en beståndsdel i kollagen som är det protein som bygger upp bindväv, muskler, leder, skelett, hud och hår. 


MSM är en organisk svavelförening som förekommer naturligt i kroppen. Svavelsammansättningen stödjer kroppens egen produktion av kollagen och elastin som gör huden fylligare samt stärker håret och naglarna. Upprätthåller även ledfunktioner och rörlighet. 

Wissla har valt att kombinera MSM med Piperin och C-vitamin för att hjälpa kroppen med upptaget av MSM men också för att ge ytterligare stöd för kollagenbildning. Piperinet i svartpeppar kan öka näringsupptaget i tarmslemhinnan. Framför allt ökar upptaget av mineraler och vitaminer. Piperin är dessutom skonsamt mot magen. C-vitaminen bidrar till kollagenbildning och immunsystemets normala funktion.


Innehåller 150 Vegetabiliska kapslar. En burk räcker ca 25-30 dagar beroende på dos.

100 % plastfri burk

Tillverkad i Sverige

Vegansk


Ingredienser:

MSM 100 % organiskt svavel. (Metylsulfonylmetan av högkvalitativ OptiMSM®)  HPMC (kapselskal, struktur), mikrokristallin cellulosa (fyllnadsmedel), kalcium-l-askorbat, magnesiumstearat (smörjmedel), Svartpepparextrakt (Piper Nigrum L., torkad frukt) 

Kapseln är vegetabilisk och är gjord av Cellulosa.


Innehåll per dos:
Innehåll
 1kap                            3kap6kap
MSM800ml2400ml4800ml
Svartpepparextrakt
1,67ml5ml30ml
C-vitamin12ml36ml72ml
DRI* för C-vitamin15%45%90%

* DRI = Dagligt Referensintag


Dosering:

1-6 kapslar per dag.

Börja med lägsta dosen och 1 kapsel per dag och öka dosen med en kapsel i veckan tills du kommer upp till max dos. Dela gärna upp doseringen så du tar tex 3 kapslar på morgonen och 3 kapslar på kvällen. 

Ta kapseln med ett glas vatten eller juice. Har du svårt att svälja kapseln går det utmärkt att ta isär kapseln och strö innehållet över mat eller dryck. 

Rekommenderad dos bör ej överskridas.


Förvaring:

Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.


En plastfri burk för en plastfri värld. Burkarna är gjorda av papp som går att återvinna och locken är gjorda av spannmål som är en förnyelsebar råvara. Burken kan läggas med i de vanliga soporna. 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.