Wissla - Green Omega 3

  • 225 kr

Green Omega 3 är en unik produkt med en växtbaserad källa som erbjuder naturligt höga nivåer av både EPA och DHA - de hälsosamma fetterna som stöder hjärta, hjärna och ögons hälsa och funktion.

När du hör ordet "omega-3" kan fisk vara det första som dyker upp i ditt huvud. Fisken är en rik källa till omega-3 tack vare mikroalger som finns i deras livsmedelskedja. Fisken äter marina alger och fytoplankton som är naturens ursprungliga producenter av EPA och DHA omega-3. Genom att välja en växtbaserad Omega 3 skyddar vi hav från överfiske. 

Green Omega 3 utvinns från en odling av mikroalgen Schizochytrium.


Ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA bidrar till:

  • Att bibehålla ett normalt blodtryck
  • Till hjärtats normala funktion
  • Att bibehålla normal hjärnfunktion
  • Att bibehålla normal synförmåga


Burken innehåller 60 Vegetabiliska mjuka kapslar och räcker i ca 30 dagar.

100 % plastfri burk

Tillverkad i Sverige

Vegansk


Ingredienser: 

DHA- och EPA-rik olja från Schizochytrium sp., solrosolja, antioxidationsmedel (askorbylpalmitat, tokoferoler, rosmarinextrakt). Vegetabiliskt kapselskal tillverkad av: modifierad stärkelse från majs, fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjockningsmedel (karragenan), surhetsreglerande medel (natriumkarbonat).


Innehåll per dos:

Innehåll:
1kap
 2kap
Algolja
500mg
1000mg
Varav Green omega
250mg
500mg
DHA
166mg
333mg
EPA
84mg  
167mg


Dosering:

2 kapslar per dag

1 kapsel för gravida och ammande


Förvaring:

Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.


En plastfri burk för en plastfri värld. Burkarna är gjorda av papp som går att återvinna och locken är gjorda av spannmål som är en förnyelsebar råvara. Burken kan läggas med i de vanliga soporna. 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.