Semestertempo vecka 25 - ordrar skickas måndag & torsdag!

Wissla - Ekologiska spirulinatabletter

  • 139 kr

Boosta din kropp med denna denna superalg!

Spirulina är en av de mest proteintäta vegetabiliska livsmedel som finns. En utmärkt källa till vitaminer, mineraler, karotenoider, klorofyll och protein. En populär alg som odlas över hela världen och många forskare klassar den som superfood på grund av sitt enormt rika näringsvärde. Spirulina innehåller också järn som kroppen lätt kan ta upp vilket är en stor fördel, framför allt idag när många har brist på just järn. Spirulina innehåller faktiskt 28 gånger mer järn än lever och man får i sig lika mycket järn i 5 gram spirulina som i 150 gram rå nötlever! Man kan alltså lika gärna äta spirulina och få i sig det järn man behöver och få många bra vitaminer och mineraler samtidigt.


Burken innehåller 200 tabletter

100 % plastfri burk

Tillverkad i Sverige

Vegansk


Odlad och skördad i rena sötvattensbassänger torkas denna minimalt bearbetade spirulina till ett naturligt näringsrikt pulver. Spirulinapulvret komprimeras sedan av en registrerad läkemedelsproducent till tabletter på 500 mg.

Spirulina-tabletterna är 100% naturliga och innehåller inga tillsatser som sockerarter, syror, färgämnen, konserveringsmedel etc.

Spirulina-tabletterna är ekologiskt certifierade av Soil Association under koden GB-ORG-05.


Dosering:

Ta 3-6 tabletter med vatten, 1-2 gånger per dag i samband med måltid.


Innehåll:                              /tablett      DRI*                 

Spirulina                             500 mg           *

*DRI = Dagligt referensintag


Ingredienser:

100% Ekologisk spirulina (SE-EKO-01, icke EU-jordbruk). 


Förvaring:

Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.


En plastfri burk för en plastfri värld. Burkarna är gjorda av papp som går att återvinna och locken är gjorda av spannmål som är en förnyelsebar råvara. Burken kan läggas med i de vanliga soporna. 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.