Wissla - Chlorella

  • 169 kr

En detoxifierande grön alg som stöttar bl.a. matsmältningen, huden och immunsystemet!

Chlorella innehåller många näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, antioxidanter, kalcium, järn, fosfor, kalium och omega-3-fetter. Chlorella består också av ca 60 % vegetabilisk protein vilket gör den extra populär hos vegetarianer och för de som tränar mycket. Den har också fått uppmärksamhet för sin förmåga att hjälpa kroppen att ”avgifta” genom att binda till sig tungmetaller och andra toxiner.

Chlorella-cellen är rik på sitt näringsvärde och skyddas av en tuff vägg. Denna cellvägg bryts genom malning för att göra produktens näringsämnen mer biotillgängliga. Organiskt Chlorellapulver pressas sedan till tabletter.


Burken innehåller 200 tabletter.

100 % plastfri burk

Tillverkad i Sverige

Vegansk


Chlorella-tabletterna är 100% naturliga och innehåller inga tillsatser som sockerarter, syror, färgämnen, konserveringsmedel etc.


Dosering:

Ta 3-6 tabletter med vatten, 1-2 gånger per dag i samband med måltid.


Innehåll:                           1 tablett      DRI*      6 tabletter      DRI*

Chlorella                             500 mg          **          3000 mg            **

*DRI = Dagligt referensintag
**DRI ej fastställt


Ingredienser:

100% Ekologisk Chlorella


Förvaring:

Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.


En plastfri burk för en plastfri värld. Burkarna är gjorda av papp som går att återvinna och locken är gjorda av spannmål som är en förnyelsebar råvara. Burken kan läggas med i de vanliga soporna. 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.