Loelle - Rose Water

  • 149 kr

Loelle's Rose Water är en helt naturlig toner tillverkad av destillering av ekologiska rosenblad från Kalaat M'Gouna, "Rosens stad", i Marocko. Rosvattnet har en fräsch doft av rosor och återfuktar, balanserar, svalkar och lugnar torr, irriterad eller solskadad hud. Används helst efter rengöring och före applicering av serum eller olja, eftersom tonern neutraliserar hudens PH-nivå. 

Loelle's Rose Water är lämplig för alla hudtyper och kan användas för att spraya över smink eller när som helst under dagen när du vill lägga till extra fukt.

Loelle's Rose Water är också lämpligt att spraya i hårbotten för att tillföra fukt eller i hårlängderna för att kontrollera frissigt hår och för att krama upp lockar.


Användning: Spraya direkt på huden efter rengöring eller när som helst under dagen när du vill lägga till extra fukt. 

Använd i hårbotten för att lindra torrhet och klåda eller i hårlängderna för att kontrollera frissigget och flygigt hår.


Volym: 100 ml.

Ingredienser: Rosa Damascena* (Rosvatten). * = Ekologisk ingrediens

Certifieringar: ccpb. ONSSA. Vegan Society.

Ursprung: Loelles ekologiska rosenvatten tillverkas av ett kvinnokooperativ i Kalaat M'Gouna, en stad i Marocko som är känd för sina rostäckta ängar och destillation av rosenblad. Produktionen görs för hand och ger kvinnorna en stabil inkomst och bättre välfärd för dem och deras familjer.