Loelle - Marockansk Rasullera

  • 119 kr

Loelle's marockanska rhassoul-, eller rasullera är en naturligt renande och vårdande, vulkanisk lera från Atlasbergen i Marocko. Leran kan användas som en djuprengörande ansiktsmask eller som en rengörande hårbehandling som gör ditt hår rent, friskt, glänsande och ökar volymen.

Rassulleran absorberar föroreningar och djuprengör, hjälper till att minimera porer samtidigt som den tillför nyttiga mineraler och spårämnen som kiseldioxid, magnesium, kalium och kalcium. Lämplig för alla hud- och hårtyper.

  

Användning:

Rassoulleran kommer i form av ett pulver som du blandar själv, med vatten eller hydrolat/mist, som exempelvis Loelle's rosenvatten, till önskad mängd lera. Tillsätt några droppar olja, t.ex. Loelle's Arganolja om så önskas och applicera på ansikte och kropp och ta sedan bort med varmt vatten. För en ansiktsmask, blanda 2 matskedar lerpulver med 1-2 matskedar vatten. Använd lite mer vatten om du ska göra en hårbehandling och kom ihåg att inte låta lera torka i håret - spraya med rosenvatten eller vanligt vatten medan leran är i håret och skölj sedan med varmt vatten.


Innehåll:

Marockansk rasullera / Moroccan Lava Clay. Leran är helt fri från tungmetaller. 

Mineral content: Silica: 58%, Aluminium: 2.47%, Järn: 0.64%, Sodium: 2.3%, Magnesium: 25.2%, Calcium: 2.34%, Fukt: <8%


Certifieringar: The Vegan Society.  

Ursprung: Marocko. 

Loelle's Moroccan Rhassoul Clay Atlas kommer från Atlasbergen i Marocko och är ett resultat av vulkanaktivitet i området. Lera är 100 procent naturlig och produceras helt utan miljöpåverkan.

Leran produceras av ett noggrant utvalt kvinnokooperativ i Marocko. Detta ger kvinnor dem en stabil inkomst och bättre välfärd.