Loelle - Neroli Water

  • 149 kr

Loelle's Neroli Water är en 100% ekologisk och naturlig toner tillverkad av destillering av neroli-blommor. Nerolivattnet återfuktar och balanserar huden. Används bäst efter rengöring och före applicering av serum eller olja, eftersom tonern återställer hudens PH-balans. Loelle's Neroli Water har en ljuvlig, uppfriskande doft av neroli-blommor och kan användas som en fixerande spray över smink eller när som helst under dagen när du vill ha extra fukt.

Loelle's Neroli Water innehåller endast neroli-vatten och är fritt från alkohol och andra tillsatser, vilket gör det snällt och skonsamt mot huden. Lämplig för alla hudtyper och även känslig hud.


Användning: Spraya direkt på huden efter rengöring eller när som helst under dagen när du vill lägga till extra fukt.

Använd i hårbotten för att lugna torr och kliande hårbotten eller i hårlängderna för att kontrollera frissigt och flygande hår. Speciellt bra att använda för att krama upp lockar!


Volym: 100 ml

Ingredienser: Citrus aurantium amara* (Neroli floral water). * = Ekologisk ingrediens

Certifieringar: ccpb. ONSSA. The Vegan Society.

Ursprung: Loelle Neroli Water kommer från Marocko som har en lång tradition av destillering av neroliblommor. Loelle's nerolivatten erhålls utan mellanhänder från ett kvinnokooperativ i Marocko. Produktionen görs för hand och bidrar till en bättre välfärd för kvinnorna.